ncv a trecut în BonusStage.ro

Încă o voce din trecutul revistei Level revine pe internetul românesc cu un proiect dedicat jocurilor de PC și Switch. Nicolae „ncv” Marin revine cu forțe proaspete, ambiții mari și un site nou: BonusStage.ro. După cum ne spune chiar el: „Review-urile și specialele o să fie cele mai numeroase. Jumătate din recenzii vor fi pentru titlurile testate pe PC. Mai vechi, mai noi, mai rare, majoritatea jocuri care mi-au atras atenția dintr-un motiv sau altul. Switch-ul va primi cealaltă jumătate de recenzii.”

Game Draft XVI

Cele mai bune intro-uri din jocuri

Bun venit la a XVI-a ediție a Game Draft. De această dată subiectul draftului este reprezentat de secvențele cinematice de introducere din jocuri, fie ele pre-generate, live action ori redate în engine-ul jocului. Destul de simplu, nu? Ei bine, se pare că n-au lipsit ciondănelile cu caracter taxonomic, conceptul de intro fiind disputat cu pasiune de câteva tabere adverse. Dar spiritele s-au mai liniștit între timp, iar pe fundal se mai aude doar sunetul cuțitelor ascuțite în așteptarea rundelor de vot. Deși faza de alegere a jocurilor a început deja, încă vă puteți înscrie în competiție. ...

Aniversare 1 An

La mulți ani, site-cu-nume-ciudat!

Acum fix un an am deschis porțile site-ului și am publicat primul blog post (chiar dacă ieșirea din perioada de probă a fost puțin mai târziu, putem considera ziua de 20 mai ca fiind data de naștere a site-ului). În mod surprinzător, poate, pentru un site fără o direcție clară și menținut fără alte investiții în afară de pasiune și puțin timp liber - fără reclame, clickbait, sau alte monetizări - nu numai că a rezistat până acum, dar a și prosperat:
• Numărul de articole a crescut de la 8 la 75 (fără să punem la socoteală rubrica de Highlights); numărul review-urilor a crescut de la 5 la 30.
• Am reușit să menținem rubrica Retrospectiva Săptămânii - peste 50 de articole care adună o felie de știri și articole despre jocuri în fiecare săptămână. Iar din septembrie anul trecut am extins conceptul cu o retrospectivă lunară a revistelor tipărite.
• A crescut și numărul autorilor, printre care se numără câțiva foști redactori Level, dar și contribuitori aflați la primele articole.
• […]

Iar acum, la aniversarea de 1 an, am adus câteva mici schimbări care să împrospăteze site-ul (detaliate puțin mai jos) și un concurs, pe care urmează să-l anunțăm în zilele care urmează…

Game Draft XV

Update 1 - Alegeri

Jocul a început și a ajuns deja la jumătatea rundei de alegeri. Celor 11 participanți de la început li s-au alăturat alți 3 pe parcurs, iar până acum au fost alese deja peste 70 de jocuri. Și atenție, vorbim de cele mai bune jocuri ale deceniului, crema cremelor. :) Încă vă mai puteți înscrie, dar vă așteptăm pe forum și doar ca să urmăriți jocul, să anticipați câștigătorii, să discutați sau doar să descoperiți jocuri noi de jucat. Game Draft XV - The Best Games of the Decade (2009 - 2018)

Game Draft XV

The Best Games of the Decade (2009-2018)

Bun venit la a XV-a ediție a Game Draft. Da, încă mai avem până depășim numărul de jocuri din seria Final Fantasy. În acest episod ne vom juca cu jocurile ultimului deceniu. Cum s-a mai văzut la celelalte drafturi, preferințele forumiștilor se îndreaptă de obicei spre jocurile de la începutul anilor 2000; un lucru nu foarte surprinzător, pentru că e o perioadă care s-a suprapus cu copilăria și adolescența multora dintre noi. Vorbim adesea pe forum despre Declin și lăcomia producătorilor din ziua de azi, dar oare chiar nu se mai fac jocuri „ca pe vremuri”? ...