Prietenii Comunității

Pagină dedicată tuturor acelora care, prin trecutul lor legat de revista Level și/sau activitatea lor curentă s-au legat într-un fel sau altul de forum și de comunitatea noastră.

Joc și Vorbe / AllVorbe

Bârlogul menuților și menuțelor ce se joacă NU TOT dar constant și adoră mediul jocurilor pe televizor și alte aparate media.

Podcast și canal de streaming întreținut de Paul Policarp (fost redactor Level) și Edgar (un băiat oarecare). Cel mai bun podcast românesc despre jocuri (și probabil cel mai longeviv, apare săptămânal de aproape 5 ani), în care cei doi vorbesc cu umor și cunoștințe adânci despre o mulțime de jocuri și noutăți din industrie. Iar când nu înregistrează podcast, fac streaming și meme-uri de calitate îndoielnică. Și au și o revistă (dar cine nu are în zilele noastre?) și ne tot amenință cu încă una (probabil știți ce glumă ar trebui să intre aici).

Linkuri:

left click Ghinea

După mai mulți ani de absență am hotărît să revin la jurnalism, de această dată online. Astfel a apărut pagina leftclickghinea.ro, în care doresc să fiu eu însumi în tot ceea ce scriu, așa cum mulți dintre voi mă cunosc deja din Level și Chip.

Site-ul lui Marius Ghinea, redactor de jocuri, produse multimedia și hardware la Level, Chip și Nivelul 2 (ba chiar și pe acest site), dar care nu mai are nevoie de nicio prezentare în această comunitate. Articolele marca „Marius Ghinea” au acum o casă proprie, însoțite de data aceasta și de vocea creatorului pentru varianta audio.

Ca bonus, tot aici îl veți găsi ocazional și pe cioLAN, o altă voce binecunoscută publicului Level și, la rândul lui, călător vremelnic și prin aceste meleaguri:

prietenul și colegul cioLAN (aka Vladimir Ciolan) și-a manifestat intenția de a-și pune semnătura sub diverse„ciolănisme”, aici, pe leftclickghinea.ro. Credeți-mă, sînt fericit să am privilegiul de a fi primul care-i citește producțiile.

Linkuri:

BonusStage.ro

Blog lent unde toate articolele încearcă să se ridice la nivelul celor care vă încântau în revistele Level și Nivelul2.

Una din vocile cu vechime și personalitate de la revista Level (și membru al cercului restrâns al redactorilor care au acordat nota 10), ncv revine după o lună pauză să ne povestească despre jocuri, cultură ludică, boardgames și, nu în ultimul rând, tot ce ține ce Switch.

Linkuri: