Highlights / Special

Vara Jocurilor

candaparerevista

În loc de E3, anul acesta au loc o sumedenie de evenimente separate, majoritatea reunite sub umbrela IGN Summer of Gaming și Summer Game Fest al lui Geoff Keighley. Pentru că deja toată lumea își face câte un showcase, ne-am gândit să punem cap la cap calendarul de mai jos, ca să vă ajute să găsiți mai ușor evenimentele care vă interesează.

Calendarul va fi actualizat periodic, deci nu vă sfiiți să reveniți pentru a avea informații la zi. Dacă cumva am sărit peste vreun eveniment sau am omis detalii, trageți-ne de mânecă pe thread-ul de pe forum sau pe pagina noastră de facebook.

Orele de începere ale evenimentelor sunt pe fusul orar al României.

[Actualizat: 28 iunie]

(sursă imagine: Horizon Chase Turbo)

Evenimentele care urmează

Duminică, 12 iulie

  • 22:00 Ubisoft Forward - prima conferință Ubisoft exclusiv digitală, care va înlocui show-ul pe care îl aveau de obicei la E3.

Marți, 14 iulie

Luni, 20 iulie

  • ??:?? Developer Showcase: July - al doilea din cele două Developer Showcases organizate de Day of the Devs în colaborare cu Geoff Keighley.

Miercuri, 1 August

  • ??:?? Tennocon 2020 - Digital Extremes vor oferi noutăți despre Warframe.

Joi, 27 august

  • ??:?? Gamescom 2020 - Opening Night Live - prima seară de Gamescom, în care vor fi făcute principalele anunțuri. Va fi urmată de alte trei zile de evenimente digitale.

Evenimentele care au avut loc până acum

Sâmbătă, 27 iunie

Joi, 25 iunie

Miercuri, 24 iunie

Marți, 23 iunie

Luni, 22 iunie

Joi, 18 iunie

Marți, 16 iunie

Luni, 15 iunie

Duminică, 14 iunie

Sâmbătă, 13 iunie

Vineri, 12 iunie

Joi, 11 iunie

Miercuri, 10 iunie

  • IGN Expo #1 - au fost prezentate noi trailere și gameplay videos pentru Werewolf The Apocalypse, Alex Kidd in the Miracle World, Metal: Hellsinger, The Waylanders, Beyond Blue, Chivalry 2, Wasteland 3, Mortal Shell, Yakuza: Like a Dragon, Demon Turf, noul DLC Borderlands 3 și multe altele.

Marți, 9 iunie

Sâmbătă, 6 iunie

Miercuri, 27 mai

Marți, 26 mai

Articol publicat inițial pe 9 iunie