Highlights

Retrospectiva săptămânii 17-23 iunie 2018

candaparerevista

Retrospectiva săptămânii este rubrica duminicală în care trecem în revistă evenimentele săptămânii de pe frontul de gaming: știri şi articole (scrise de alții, bineînțeles, că e mai ușor aşa), industrie, lansări, oferte de jocuri, toate numai de savurat la cafeaua de duminică dimineața. (Și la care oricine poate contribui. 1 )

Ştiri

Articole (critică, dev, design)

Anunţuri şi lansări de jocuri

Anunţate

  • Life is Strange 2 - primul episod va fi lansat pe 27 septembrie 2018.
  • Valkyria Chronicles 4 are acum o dată de lansare (25 septembrie 2018) și este disponibil pentru preorders.

Oferte jocuri

Humble Bundle

Konami Sale. Sunt la reducere ultimele jocuri din seria Metal Gear Solid, Castlevania și Pro Evolution Soccer 2018.

Steam

A început Summer Sale. Pe lângă numeroasele oferte nu lipsește tradiționala activitate de comunitate. Anul ăsta avem un minigame cu extratereștri care oferă șansa de a câștiga unul din jocurile puse la bătaie (Apotheon, Legend of Grimrock 2, Botanicula și multe altele). Pentru reduceri avem câteva recomandări de pe forum: XING - The Land Beyond (11,99 €), Prey (14,99 €), Rumu (9,99 €), STASIS (5,59 €), Caves of Qud (8,99€), The Painscreek Killings (4,99 €) și Dragon’s Lair (4,99 €). Acesta din urmă este și una dintre nominalizările la Gaming Club. Dacă îl luați, împărtășiți-ne impresiile voastre pe threadul său.

gog.com

Este weekendul Daedalic pe GOG. Dacă n-ați profitat de ofertele din ultimele săptămâni, o puteți face acum.

Fanatical

Indie Legends 8 Bundle - doar €3.69 și merită pentru Fahrenheit, Convoy (Mad Max indie, pentru care avem și noi review pe site), Organ Trail, Train Valley (un puzzle drăguț cu trenulețe) și bineînțeles trilogia Broken Sword.

Altele

Summer Sale pe itch.io

Recomandarea săptămânii: Xenonauts

Xenonauts este probabil cea mai apropiată reconstituire de dată recentă a ceea ce a fost seria X-Com (a nu se confunda cu XCOM-urile moderne). În așteptarea sequelului proaspăt anunțat, vă recomandăm să puneți mâna pe el și să vă faceți încălzirea. Este oferit la reducere pe Steam, pentru doar 5,74 €.


  1. Dacă ai citit vreun articol sau vreo știre interesantă și crezi că merită inclusă în retrospectiva săptămânii, te așteptăm cu recomandarea ta pe forum, pe unul din topicurile dedicate: Știri, Articole, Gaming România, Oferte jocuri [return]