Highlights

Retrospectiva săptămânii 27 mai - 2 iunie 2018

candaparerevista

Retrospectiva săptămânii este rubrica duminicală în care trecem în revistă evenimentele săptămânii de pe frontul de gaming: știri şi articole (scrise de alții, bineînțeles, că e mai ușor aşa), industrie, lansări, oferte de jocuri, toate numai bune de savurat la cafeaua de duminică dimineața. (Și la care oricine poate contribui. 1 )

Ştiri

Articole (critică, dev, design)

Made în România

Anunţuri şi lansări de jocuri

Anunţate

Lansate

Oferte jocuri

Humble Bundle

Steam

  • Reduceri la jocurile Games Workshop, inclusiv Total War: Warhammer.
  • Promoție și la jocurile Dungeons & Dragons, până pe 8 iunie, cu prețuri de 4-5€ pentru variantele enhanced ale Planescape: Torment, Baldur’s Gate I && II sau Icewind Dale, sau 7,5€ pentru Lords of Waterdeep.

gog.com

O singură promoţie în acest moment, o adunătură eclectică de jocuri vechi şi indies moderne, în care puteţi găsi, printre altele: FlatOut 1 şi 2, Ghost Master, Sacred Gold sau Terminal Velocity, la preţuri de 1,49$ / 1,99$, plus varianta remasterizată (ce include şi originalul) a lui King of Dragon Pass, la 7,19$.

Altele

  • Green Man Gaming oferă 25% reducere la orice joc PC cumpărat de la ei. Pentru a beneficia de reducere trebuie să aplicați voucherul JUNE25. Puteţi achiziţiona astfel, de exemplu, Tiny Rails (un sim cu trenuleţe pixel art) cu aprox. 4€.
  • Dishonored 2 este disponibil cu o reducere de 64% (14,49€) pe DLGamer.

Recomandarea săptămânii: Overload

Overload este, cu excepţia numelui, un nou joc Descent: se joacă la fel (inclusiv tastele default) şi e făcut de aceiaşi oameni. Şi chiar le-a ieşit cum trebuie. Are cam tot ce vreţi: nave, tuneluri întunecate şi niveluri labirintice, sfere de energie, camere secrete, lavă, un reactor care trebuie aruncat în aer (şi de care trebuie să fugi apoi), multiplayer (inclusiv LAN), VR, QTE-uri (just kidding) şi claustrofobie din plin. A, şi are şi demo.

Iar dacă nu aţi fost fani Descent (what is wrong with you?), puteţi alege Yoku’s Island Express sau Cultist Simulator, fiecare oferind o experienţă originală. Deci avem ceva pentru fiecare.


  1. Dacă ai citit vreun articol sau vreo știre interesantă și crezi că merită inclusă în retrospectiva săptămânii, te așteptăm cu recomandarea ta pe forum, pe unul din topicurile dedicate: Știri, Articole, Gaming România, Oferte jocuri [return]